Tuesday, July 12, 2011

Wajah Penyeri PHB !

Bagi aku walaupon tak ramai staf perempuan tapi semua rapat antara satu sama lain. Tidak seperti sebelum ni. Dulu kan aku jabatan lain. Kebanyakkan staf perempuan ni berpuak puak. Tu yang tak bestttt.

Tapi rasanya sejak pindah ni rasanya takde masalah la. Semua ok !!! :)

Dalam gelap pon jadi. Tema Malam Riang Riang adalah Black & White jadii bila kooo amek gambo dalam gelap memang tak nampak apa lah. hihihi!!No caption! Layan je la eyhh.. :)Baju beli kat chinaa jeww~! Nasib tema hitam putih sooo tak jadi masalah buat aku sebab kaler itu memang berlambakk dalam almarii.. heeeeeeeeeee!!Anak dara & Mak dara !Nampak gigi je masing masing ! Kooo taktau kat pokok tu banyak kerengga hahaha!Last picture!!

Ok sekian terima kasih.
Entry laju laju ni. hahahah!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998