Wednesday, July 27, 2011

Semangat rakyat Malaysia!!

Kalau tak caya cuba try test tengok kat wall fesbuk masing-masing semua tunjuk gambo tiket dan cerita pasal bola esok. Khabarnya tiket abes dijual. Semangat nyerrrrrrrr!!



Aiiii likeeeeeeee banyakk banyakkk!!
Tu yang kita mahu. Kalah atau menang tu belakang kira, janji semangat dan sokongan itu PENTING!! Chaiy0kkk.. chaiy0kk!! Harap sangat kita menang kan. Pedulik kan pemain import dorang tuh. Bukan hebat pong sebenarnya. Jangan gentar h0key!


:D




Aku tengok kat umah je.
Sape ada jersi hitam kuning tu??
Nakk satuuu saiz M tau. hahhahahha!
Kalau nak kasi kaler biru tu pon ok gak.. heee!!




2 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Sokong jangan tak sokong... Jersi saiz M takde, tapi saiz XL ada... Hehehehehe... Sihat...???

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

saiz XL watpe..
besooo.
hahhaa!
sihat alhamdulilah.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998