Monday, July 4, 2011

Selamat Pengantin Baru Zura.. baru kew?? haha..

Entry ni pun dikira basi gak. Hahhaha. Dah sebulan kut si Zura ni kahwin tapi aii baru sempat nak update uollsss. Biasa la kan entry trip china baru abes jadi baru la entry lain menyusul. Hiks!
ok 4 hb lepas kan cuti agong jadi semangat la nak pergi kenduri sahabat kita ni di kota, Negeri Sembilan. Disebabkan adik perempuan ada tu yang pergi gak tuh. Ok biasa bila cuti cuti ni jalan ke sana sudah tentuuuuuuu sesakkk nak mampuihhh!!

Dengan panasss, dengan sesakkkkk, dengan rimass shawl belit belit nehh. Aii boleh histeria dalam kereta hokey!!

Nasib baik la konvoi dengan kak Nurul. Dah tentu hubby kak nurul ni hebat jalan pintas. Tau tau dah sampaiii je rumah pengantin. Huhh! tererrr. kalau aku sorang KOMPEMmmm sesatt.
Cik Zura n family kuttt.. :) Eyh cik plak PUAn Zura.. hiks!
Shauqina! :)
Bila tengok gambar ni balik. Ya Ampunnnnnnnnnnnnn sakaii nya aku. hahahhah! Bila dah sampai tak kose koo nak touch up ok. Tudung pun main belit jewww. Keluar kereta muka berkerut kepanasan. ahahahakk!
Bersama mempelaii.. Maroon adalah pilihan beliau.. :)
Gegasss balik. Balik tak konvoii ye sebab kak nurul n family nak singgah makan cendol. Takat makan cendol kat KL pun hadooo. Hehhehehe!

Jadi kita singgah solat dan minum air bijik bijik ni. Lagi shedappp!! Kejap je sedut dah habess. Itu makna nya?? hausssss. Tekak jin kut. muehehehhehe!!Dah balik arah ke seremban tu masih sesak. Kiteorang dalam kereta ni cuma "ish ish ish kesian nyer dorangggg.. agaknya besok baru sampai.. huahuahua" :)

Masa ni lepas solat n tengok cermin. Alohaii napa la tak belit shawl camni td. Ni lagi comey. hahaha sempatt puji diri sendiri kan.. harusss laa. hek! :P

Bagus baju tunang ni boleh pakai gi kenduri.
Cuma tukar tukar warna shawl je kan.
heeeeeeeeeeeeee!!






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998