Monday, August 8, 2011

Hilangkan ngantok yukk !

Biasa la selalunya hari isnin ni masing-masing lemau je kan kat tempat kerja termasuk la aku ni. Dah berapa kali menguap, rasa nak tempeleng diri sendiri sekali supaya hilang nguap dan ngantok ni. Hehehhehe!

Padahal kerja banyak, taktau nak mulakan yang mana dulu. Jadi mari kita mulakan dengan hari isnin dengan cuba mendalah yang agak fun ini. Yuk!!


Copy paste dari belog Ynaaohynaa.. :)


i) Pilih bulan kelahiran anda:
Januari – Aku cinta
Februari – Aku gigit
Mac – Aku belasah
April – Aku peluk
Mei – Aku terhantuk
Jun – Aku terkentut depan
Julai – Aku menari dengan
Ogos – Aku pergi dating dengan
September – Aku lambai dekat
Oktober – Aku muntah depan
November – Aku jerit dekat
Disember – Aku terlanggar


ii) Pilih nombor hari jadi anda:
1 – Mak aku
2 – Komputer aku
3 – Liverpool
4 – Garfield
5 – Musuh dalam selimut aku
6 – Gangster
7 – Handphone aku
8 – Gerrard
9 – Driver Bas
10 – Semut
11- Kawan baik aku
12 – Polis
13 – Taik kucing
14 – Patung barbie
15 – Lee Chong Wei
16 – Mak Mertua aku
17 – Mak tiri aku
18 – Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 – Makcik kantin
20 – Sharifah Amani
21 – Upin dan
22 – Siti Nurhaliza
23 – Spongebob
24 – Cristiano Ronaldo
25 – Bapuk/Maknyah
26 – Kawan aku
27 – Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 – Jiran aku
29 – Orang gila
30 – Taylor swift
31 – Awek cun/ Jejaka tampan


iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih – Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam – Sebab aku gila
Pink – Sebab aku suka single
Merah – Sebab mak aku suruh
Biru – Sebab aku tak tahan
Hijau – Sebab aku baik hati
Ungu – Sebab aku cemburu
Kelabu – Sebab bomoh suruh
Kuning – Sebab suka hati aku la
Oren – Sebab aku baru putus cinta
Coklat – Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain – Sebab aku fikir aku hebat




Me??
Aku pergi dating dengan raja lawak sebab aku baik hati.

:D




2 comments:

kaizen said...

sy aku terlanggar patung barbie sbb aku baik hati

*kawan2 ingat yer besday tuan blog ni 27/8 sbb tu la dia buat entry nih.. hehehe

latest entry Sesi TERJAH MENERJAH Blogger & Bila Perempuan KENCING BERDIRI

Wawa_Nadwa said...

kaizen :

eyh!
mana adeeeeeeeeee!
hahahhaa.
mandai je..
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998