Wednesday, July 6, 2011

H I T A M pilihan kamiiiii

Warna hitam adalah warna yang paling dominan tapi bisa juga bermakna kegelapan, warna hitam itu membuat pemakainya tampak more powerful, berkesan elegan, penuh rahsia, dan tidak mudah terpengaruh/netral. Hitam juga bersifat kuat, sehingga tidak mudah dikotori warna lain.


Kalau pergi keluar mana-mana, warna hitam juga la menjadi pilihan kami. Kadang bila dah siap baru perasan semua pakai baju hitam. Tidak dinafikan dalam almari tu lebih banyak baju hitam berbanding baju warna lain. Hiks!
Masa ni ada makan-makan kat rumah bos abah. Padahal pergi kejap je pun. Biasa la kiteorang ni nak gi mana-mana pun mesti over kalau dah bersiap. Lagi-lagi macik bawah ni. Hehehehe!
Macik bawah ni cari pokok nak posing. hek hek! Baju beli kat china. Murahhh jewww!! Kat sana banyak sangat pilihan, rambang mata nak pilih. Sib la bawak duit sikit kalau banyakk lagi banyak aii borongg.. heeeeeeeeeee!!
Abah seperti biasa agak susah nak senyum bila bergambar. Yang pompuan sebelah plak, posing memang lentik sesajorrr! heheheh. Macam abang dengan adik je kan. hihihi.

Ingat lagi masa sekolah dorang ingat abah ni, abang aii hokeyy! :)
Mama & Abah. Nasib mama pakai cardigan putih kalau tak hitammmm je semua.. :)
Konon ingat pakai hitam nampak ler kuyus sikit. Makin tembam bam bam plak haiii.. Hehe!

Masa ni bawak la anak angkat aii sekali. Biasa la kan orang ada anak ni semua anak dulu. Suapkan makan dia, kita ngapp sekali. Rasanya kita lagi banyak makan. hiks! Pastu bila kita nak sambung makan "Makkk nak erk erkkk.." Adehh!! Kena la bawak anak ke toilet plak. hahahha! Sabauu je laa..
Kiteorang ni plak memang jenis pantang nampak mic hokey. Atas permintaan bos abah, abah nyanyi la satu lagu "Better Man" nyanyian Robbie Williams dan mendapat tepukan gemuruh.

Nasib anak anak ajak balik kalau tak, mesti banyak lagi lagu abah nak nyanyi. Muehehehe! :)

Haaaachoooomm!! sreeeettt.. sreeettt!
Lambatnya kol 1, nak tidur la tak larat dah nii..
:(



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998