Wednesday, July 20, 2011

Festival Bunga 2011

Orang sibuk nak pergi, koooo pun terhegeh-hegeh nak pergi padahal tau dah kat sana takda pape. Dah Festival Bunga kan tentu-tentu ada bunga sesajorrr. hehehhe!

Weekday lepas diberi pelepasan oleh big boss untuk pergi ke sana jadi amek la kesempatan ini menikmati kecantikan bungabunga yang adoo. Jalan agaknya tak sampai berapa jam kut dah bosan. Hahahhahha! :)
Tapi yang penting motipp utama tuh "ishhhh.. takde orang jual baju-baju ke??" Tengokk! Niat pergi tu dah salah ye, bukan nak tengok bunga sangat pun tapi nak beli baju. Kain sutera batik banyak la. isk isk isk! :D
Jadi kita bergambo bersama bunga-bunga je la ekk!!



Bila dah terlalu bosan. Dah taktau nak jalan mana dah, kita singgah hias cup cake ni. Tengok budak budak sekolah semangat hias tu yang kita teruja nak hias juga tuh. hehehe. Hias je kut s0nangggg je bagi akk ni.. hiks!

Teringin la nak belajar buat cup cake. Macam senang je.. :)
Taraaa! Siap dah tak sampai 5 minit. Hehehehe!
Nampak mana-mana pokok bunga cantek semua nak amek. Si baie "kak, bunga ni kat utm pon ada.." erkk ada erk tak penah nampak pon. :P

Jalan kejap je pun pastu dah taktau nak pergi mana dah. Lepak makan, pastu jalan. Dann makan lagi bagi mengisi masa yang terluang. Makan sesajorrr. heeeeeeeee!!

Pasni kalau ada buat festival apa-apa kan. Aku nak cadangkan buka banyak banyak booth jual baju ke, jual shawl ke gerentii ramaii perempuan terjahh dan mendapat sambutan hangat. kekekeke!

:P

2 comments:

Chekgu Azrine said...

tgok bunga pun jadila dik

yang pentin boley posing!!

Wawa_Nadwa said...

Chekgu Azrine :

haaaa tau takpe.
posing tu penting.
heheheh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998