Friday, July 15, 2011

Gambooo kepala sengett !

Disebabkan opis aku nih mempunyai staf yang agak ramai jadi nak amek gambo semua staf sekali tuh memang susah la kannn.

Hari tuh ada team building opis jadi kesempatan ini lah nak amek gambar semuaa. Tu pun ada yang tak dapat datang. Nak buwek camnoo. Tapi nak suruh kumpul tuu, yaa ampunnn kemain susahhh. Kalau suruh orang muda bergambar lajuuu je. Cer koo suruh orang veteran. Alahaiii lambatt je langkahh tuh. Saboo je laa.. :P
Ok. Big boss kasii arahann. "kooo duk situu.. engkooo pendekk duk sana.. bla bla blaaa" gituu la mulut dia menceceh. Muehehehehhe !~
Baju putih ni baju korporat. Aku tak bape suka pakai sebab panas dan tebal. Lagi satuuuu kalau satu opis pakai baju ni kooo rasa macam kat hospital plak. kekekkekek!
Ok dahh! Ini antara yang terbaik. Banyak kali cuba sebenarnya. Lelaki yang kat belakang dah bising "cepatt la panasss nii.. cepatt la. amek sikit sikit sudahhh" oh sangat menyampass tauu. Nampak sangat dia tak suka bergambar. Yang kamii ni diammm je sbb gila kamera. hahahha~
Kamii yang tak letih bergambar. Hahhahahha! Dah abes amek ramai-ramai berlariii masing masing duduk depan. Heeeeeeeeeee!!
Ini sahaja lah staf perempuan yang hadooo. Ok la sebagai penyeri dan peng'kec0hh' opishh! :)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

MY FAV PIC !!!
:D


Bos bos semua sporting buat kepala senget!
Hiks!
:)





1 comment:

mMoOnN aAlLeEaA said...

hehehehe.cute pulak bos2x kat depan buat kepala senget

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998