Monday, July 25, 2011

Denim Skirt Ayun Ayunar !

Dah lama kut grooming class ni tapi baru nak update. Ayun Ayunar blogger yang agak femes juga sebenarnya dan aku juga penahhh la dulu baca belog beliau tapi stop follow sebab lupa address belog. Boleh?? hahaha.

Masa beliau tunang make up sendiri aje hokeh. Sangat hebat!

Secara peribadinya aku lebih suka tengok dia depan mata berbanding dalam gambar. :)
Walaupon aiii reti la sikit-sikit make up tapi sajooo join kelas ni bagi menambah ilmu pengetahuan. Padahal malass duk opis. kekekekkek~

Ayun ajar make up yang simple dan sesuai untuk pergi ke pejabat.. :)
Mereka yang setia mendengar.. :)
Okeh tempek gambo yang ada muka aii sudah. Tak semakk! Hahaha. Tempek yang ramai-ramai kang korang tak nampak pulak muka aku kan.. :)
i look like macik macik anak 3 jew. Mencikk !! Hahahhaha.Masa si Ayun ni mengajar make up, mata aku pandang ke lain k. Tengok denim skirt dia yang sangat cantik. Terus aii tergoda yuuu. Aku ni memang jarang la pakai skirt kalau keluar, lebih selesa pakai suar jeans je. Tapi disebabkan dah tergoda, beliii jugakkk! Sanggup..Turun booth dia terus order. Nak yang sama macam dia pakai tu jugak. Gegeh macik ni taw! :)
Taraaaa!! Skirt Ayun Ayunar yang ko idam-idamkan sangat tuh. Pakai masa pergi pameran pengantin PICC lepas. Selesa sangat!! :)Yang ni takde la nampak macik anak 3 sangat kan. Nampak macam 18 tahun jew kan?? wakakakka! Muntah jauh-jauh pehlishhh.. :P


:D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998