Friday, July 22, 2011

Alhamdulilah selesai satu bab.. heee!!

Kursus tawenn laaa u'ollssss!!
Kalau takde sijil ni takleh tawen tau dok??
hihihihihi!!
(^_^)
Kenapa mereka ada bersama?? Oh sebabnya aku yang ajak. Hehehehhe! Kang takde geng bosan pulak kan. Jadiii aii ajak sekali semua kawan-kawan baik pergi bersama bakal-bakal suami mereka. Heeeeeeeeeeee!!

Tak kisah la lambat lagi ke nak kawen janji sijil kursus ni dah ada kan. Sok sok takyah terhegeh-hegeh nak amek. Dah selesai satu babbb. :)

Kenapa amek kat Wani Pesona?? Ohh sebabnya kawan dah pernah pergi jadi dia suggest tempat ini. Sebelum ni dah survey beberapa tempat dan ramai yang kata Wani Pesona ni best. Hasilnya kamiiii gelakk sampai kejang tulang pipi ni haaaaa. Waduh! Tak bosan dan tak ngantok langsung hokeyy. Semua ustaz adalah TERBAIk ! Siapa yang belum amek kursus kawin ni gi la sana gerentii koooo gelak sampai terputus urat kentutt. Hik hik!!
Bersama bakal masing-masing. Hehhehe!! Moga suatu hari ini kami semua akan jadi isteri dan suami soleh dan soleha.. Ameenn! :)

Abu Hurairah meriwayatkan bahawa Nabi s.a.w bersabda :

"Sebaik-baik wanita adalah apabila engkau pandang dia maka dia menggembirakan, bila engkau perintah dia taat, bila engkau tiada dia menjaga hartamu dan menjaga pula kehormatan dirinya."



Selamat Hari Jumaat !!



3 comments:

Anonymous said...

kamooooo...dari nurul syahida

Wawa_Nadwa said...

yerr kak nurul syahida!
:)

mMoOnN aAlLeEaA said...

kursus kahwin memang byk gelak je.uztaz2x yang selalu buat lawat pasal suami isteri ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998