Tuesday, June 7, 2011

X-Men : First Class

Komen aku : hurmm tak best! haha..

Komen incik tunang : best!!!!
Sebenarnya mungkin aku tak berapa paham kut jalan cerita ni. Tapi bagi aku sangat membosankan sebab kurang aksi lawan lawan. kekekekke! Yela kan kalau takat banyak borak je tak ke kooo cam WTHeellooooo! Tunggu nak abes je, sambil menguap pat ploh pat kali. hiks!

Yang Incik Tunang kata best tu tang mana best pon tak tau la. Part dalam club tu kut. Hamboiii.. Hahhaha! Opsss.. ^_^






1 comment:

nwafiqah said...

best jgk la cta nie.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998