Thursday, June 23, 2011

South China University of Technology (SCUT)

Ok sambung lagi kisah di china.

Ada orang komen sibuk tanya outcome dapat masa kiteorang ke china. Rasanya orang dalam gak tuh. hahaha. Erk eleh! ada la dalam report lah, takkan semua outcome yang aku dapat tu nak tempek dalam belog. Dah ada dalam report sudehhh kan! Yela kooo nampak macam gi shopping memanjang kan, kisah lawatan ke universiti ciputt je. Aku rasa korang bukan nak baca kisah gi universiti pun kan. Malass nak cakap banyak tengok sendiri report lah yer.. :)

Belog dalah tujuan hiburan semata-mata so kita cerita pasal shopping aje okey. HIks!South China University of Technology (SCUT) adalah universiti terakhir kami disana. Ada 3 universiti kesemuanya. Shenzhen University, Hong Kong University dan South China University of Technology.

Rasanya universiti terakhir ni adalah lawatan lab yang paling banyak dan layanan sangat memuaskan. Kita boleh lihat sendiri student belajar dan cara mereka menggunakan mesin dalam lab. Aii bab teknikal memang kurang tapi banyak benda sebenarnya boleh di aplikasikan di tempat kerja kita sendiri. :) Ok cukup jelas tak? Sudah la erk.. malehh! hahahha.

Bila mereka terangkan mengenai teknikal kooo rasa rasa aku paham tak? Tengok muka la weyh. hahahha!
Sebelum lawatan ke lab dan sekitar universiti.Universiti dia punya la besar ok. Jalan kaki dalam keadaan cuaca panas terik dengan berbaju korporat. Sangat best kan..haha! Tapi sana banyak pokok jadi rasa sejuk la sikit, cuba kat mesia. Perghhhhhhhhhh! Legam koooo... :P
Lawatan ke lab.
Ok kita letak 2 gambar lawatan je erk. Kang ada lagi komen sikit nya korang punya lawatan. Hahhahaha! Malehh la banyak sangattttt.
Ni makmal yang terakhir. Di hadapan kiteorang tu adalah rangka lori 6 tayar kut. Lupa la tapi memang besar. Kita boleh lihat bagaimana lori itu berfungsi. Erk betul ke ayat tu. Ah lant0kkk!
Ok habes dah! :)

Simptom malas nk update datang sebab kepala ingat nak pergi Pulau pangkor aje. hehehehe! Yaahoooo!



4 comments:

Puan Capa said...

lama dah tak gi pulau pangkor

bro@stokisonline said...

bestnyer dpt buat lawatan kat tempat org..huhuhu...

Anonymous said...

What's up everybody, here every one is sharing such familiarity, so it's nice to read this website, and I used to visit this blog
all the time.

My webpage; special compilation

Anonymous said...

I'd like to find out more? I'd want to find out more details.


Stop by my web blog: top 10 products

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998