Thursday, June 30, 2011

Rindu Malaysia

Masa nak balik tu masing masing dah sediakan duit ye. Yela mana tau kena denda berat luggage kan. Shopping tak henggat. Malam plak nak mengemas barang-barang, termenung mengenangkan barang yang banyak. Tak tau nak sumbat mana dah. hehehe!
Naik je bas terus tanya Chen kalau kena denda berapa yuen. Takut nya pasal. Weyhhhh kain ela budak opis berela-ela okey! Mauuu tak takut.

Tapi alhamdulilah berkat kepakaran egen itu sendiri, kami terselamat dari membayar denda. senyum lebar tak sabar nak balik malaysia... :)
Ntah berapa kali timbang beg sindiri takut nya pasal. hihihi!

Sebak plak nak berpisah dengan Chen nii.. heeeeee!! :)
Ok ready too goooooo!! Nak balik tak ada masalah, tak delay. Sampai terus masuk, flight masa nak terbang china tu kemain lama delay. Tak shukee! Mencik menunggu.. heee!
Best dan excited sangat sebab dapat duduk tepi tingkap. Oh memang nak sangat duduk tepi sebab nk tengok pemandangan dari atas. Syiokkkk! Padahal pastuu koo membuta tak henggat. hihihi!!

Tapi masalah duduk tepi ni kooo susah nak keluar pi toilet. Nak suh orang sebelah kuar segan sebab emcem sangat jadi tahan je la sampai airport. heeeeee!
Selamat Tinggal Guangzhou-Shenzhen-Hong Kong !

Pengalaman di china sangat menyeronokkan. Kita dapat tengok budaya, persekitaran ditempat orang. Rasa kalau ada trip lagi ke sana, aiii lah orang pertama nak pergi. Heee!!

Rindu malaysia ke rindu ehem ehemm..
hahahahha!




2 comments:

Chekgu Azrine said...

best dapat gi China n Hong Kong erk.. one day kena simpan duit gi gak nih.. hehhee

Puan Capa said...

rindu ehem2 la tu!hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998