Thursday, June 16, 2011

(review filem) KL GANGSTER !

Yeyy! Akhirnya.. Dapat juga tengok cerita KL Gangster ni semalam. Yela semua komen kata best weyhhh.. Besttt gilossss weyh.. Tak ke ko macam "eyh asal aku tak gi tengok lagi ekk.." takleh jadi neh bile semua dah tengok, terus sms incik tunang. "belanja sy tgk KL Gangster blehhhh??" terus reply kata BOLEH.. Huh best nya la kann.. hihi!

Beli tiket online. Datang collect terus tengok je.. :)
Komen seikhlas dan sejujurnya dari aii filem aksi melayu yang TERBAIK untuk 2011. Jalan cerita tak melerett dan aksi yang juga gempakk lah. Aii rasa Aaron Aziz sebagai Malek adalah hero paling sopan untuk filem ini. Hahhaha!

Masa dia lawan aii rasa "ohh hebatnya dierrrrrr..Emcemmm" hiks!
Sebab kedua aii nak tengok filem ni sebab ZIZAN lohhh. Tengok muka dia je dah rasa na gelak. Cane?? hihihi. Dengan adanya watak ZIZAN ni sekurang-kurangnya memeriahkan lagi filem aksi ini. Betol tak?? :)

Masa kena tikam tuh aii rasa nak nanges tapi cover kang kena bahan ngan incik tunang kang. hahaha! Abang Long Dil yang sangat kelakooo.. OPsss! Rasa kena saman takk.. tatott!!

Filem ini juga jangan mimpi koo nak tengok aweks aweks CUN ye. Rasanya tak perlu pun aksi awek seks2i pun, dengan aksi lawan yang dorang tunjukkan sudah mencukupi. Hebat sungguh mereka ni lawan walaupon badan si Ajib tu keding jewww! :D

Walaupon kejap je 1 jam lebih tapi cerita ini ringkas dan padat !

Takbik springgg kt Syamsul Yusof ! :)

3 comments:

Munna said...

alahhhhh tak tgk lg...ari tu pg tiket asyik full je....uhuk T.T

Puan Capa said...

berapa bintang?berapa bintang?

Anonymous said...

buy valium online valium 5mg generic - vicodin valium drug interactions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998