Friday, June 10, 2011

Senyum lebar selamat mendarat !

Masa atas belon kemain takut lagi. Keluar je dari perut belon, tertiba mood berubah. Syukur alhamdulilah kami semua selamat mendarat. Perasaan lega, happy dan teruja semua adooo. Tak caya???!

Tengok sini ! :)
.
.
.
.
.
.
.

Atas belon muka ketat je. ketakutan.
Kuar je terus lebar senyuman itu!
Suka nya mereka!Mr Chen. Kami punya tourist guides yang sangat comey dan sangat peramah. Senang sangat berurusan dengan dia. Naik bus terus jual sim card. Boleh?? heee.Kena sound dengan guard sana. cong cing cong cing cong cing.. Cakap cina mana paham. Ghupanya takleh amek gambo kat dalam tuh. Hahhahaha! No camera pehlishh..

Padan muka !

Ok takpe dalam takleh kita amek, kat luar plak. Yeah! Sampai hotel sudah. Hotel tak main la cikai cikai, terbaikk weyh! Tak sabo nak masuk bilik, nak mandi, nak rehat ! Walaupon hotel kemain hebat tapi sayang takde paip aiyak. hohoho!

Pandai la ko sendiri kalau nak erk erk.. hiks!

Aku jenis kalau tukar tempat tidur ni memang susah la mata nak lelap. Tapi sampai china tidur lena je macam tidur kat rumah sendiri. Nampak tak bertapa selesa nya disana.. :P
Tidur sini untuk 1 malam sebab esok kita ke hotel kat Shenzhen plak. Berpindah randah ye. Kita dari Guangzhou ke Shenzhen perjalanan lebih kurang 2 jam. Macam KL ke PD camtuh la.. :)

Mula la cerita perjalanan kami di china selama 1 minggu.. :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998