Thursday, June 9, 2011

Kung Fu Panda 2

Sebab apa aku beria nak tengok filem animasi ini??
Sebab panda ini sangat comel dan kelakoo! muehehehhe!
Tengok je poster di bawah ini dah boleh buat kita jatuh hati.
Perghh ayattttt! haha..

Ini adalah sinopsis ringkas..

Po (Jack Black), seorang master kung fu, yang berjuang untuk melindungi Lembah Damai bersama-sama dengan Master Shifu (Dustin Hoffman) dan Furious Five (Angelina Jolie, Jackie Chan, Lucy Liu, Seth Rogen dan David Cross). Ketika sebuah kejahatan baru, Merak albino Maharaja Shen (Gary Oldman), muncul untuk mengambil alih China dengan senjata dikatakan begitu kuat sehingga mengancam kewujudan dari kung fu itu sendiri, Po menetapkan dengan Furious Five untuk menentang ancaman jahat itu. Tetapi, ia harus menghadapi masa lalu sendiri untuk mencari kekuatan untuk berjaya.

Komen aku : Best !! Terhibur dengan kareakter panda tuh. Auw! Soo comey. Lagi-lagi tang pewot. Keh3!
Komen Incik Tunang : Best sgt ke?!! (saje je tuh perli haku.. cet!)
Selamat Menonton! ;)



Tak sabo nya nak publish cerita gi chinaaaaaa!!!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998