Thursday, June 2, 2011

Ketaq Tangan Nak Membayar !

Balik dari china terus pergi servis kereta.
Untuk 20 ribu kiloooooooooooometer!
Tu pun dah lama tertangguh sebab nak saving untuk gi obersea. Konon!
Balik obersea ketaq tangan ni nak membayoooo!
hahahhaha!

Bape yang harus saya bayar?
RM500.
Huiyohh! Mahal nyer, takleh kurang??
Mana buleh ma. Ni kena tukar bla bla bla bla...
Tertiba rasa nak tawar menawar harga macam kat china. :D
Cett!
Yang BEST nya. Start je kerja. Masing-masing dah tepon mintak hutang. "wa, jangan lupa duit kain ye.." uit! bila masa aii ada amek kain ek. Tertiba buat-buat lupa. Kekekkeke! Rasa nak pulangkan kain baju raya tu sebab nak pakai baju raya tahun lepas punya je. Buleh?? teeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

"wa, jangan lupa duit kutuuu" eh! sy tak bayoo lagi ekk?? ni pun buat-buat cam pelik. Hahhahahahha!

Boleh tak saya bayar pakai duit china.
Ada belen lagi neh. hihihi!



6 comments:

fienamirul said...

mai la service kt tmpat kite...msti boleh dpt murah...hehehehehee...kite pun proton jugak ma...hehehehehe...dkat jea kt tmn kosas...huhuhuhu...

Wawa_Nadwa said...

fienamirul:

aiyoo!
yeke.
nnti kita terjah sana.
hihi!

fienamirul said...

mesti kene terjah,sbb mesti boleh dpt diskaun,sbb yg akan wat kete u pun kwn2 lme u jugak..hehehehehe...

Wawa_Nadwa said...

fienamirul :

laaaaaaaaa!
yeke.
napa tak habaQ awai2..
hihi!

fienamirul said...

dh u xtnye cne nk habaq?? u wat kt mne tu smpai rm500?? kt ktorg klu job dlm pun bru rm400 lebih jea klu kete u auto...

Wawa_Nadwa said...

fienamirul :

kt ampang l0h!
byr pkai kad dpt la diskaun ckit.
tp gigil nak bayar jgk.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998