Monday, June 20, 2011

Hong Kong University

Hari seterusnya kami ke Hong Kong University (HKU) yer. Untuk ke HKU kena menaiki tren ke sana. Oh! Nak masuk Hong Kong pun agak ketat prosedur nya. Ok tu abaikan saja lah. hiks!

Lihat! Pagi-pagi tren masih kosong. Kalau kt mesia dah penuh dengan manusia yang berpusu-pusu nak pergi kerja. Berhimpit-himpit belaga laga bahu lagi kann.. :)
Sempat !
Sebelum naik buss..
Kan dah kata pantang nampak kamera peace sesajor je la.. :)
Sebelum sampai HKU ni ada singgah satu tempat ni tapi itu next entri ok. Banyak sangat gambar kan korang muntah plak tengok. haha!
Nampak sangat koo buat buat. Senyumm tu tak henggat. hek!
Sempat jugak senyum.. haha!

Oh kali ini rasa puas hati sikit bila dengar taklimat sebab wakil mereka sangat fasih cakap omputih nih jadi soal jawab pun berjalan lancar. Kalau tak macam itik ngn ayam. Sepatah haram tak paham. hik hik!Sesi lawat ke makmal dan sekitar universiti..
Kat mesia hadoo??


Banyak jalan dalam universiti sesajorrr. Kalau dapat masuk bilik kuliah ke dewan ke lab lab ke best la gak. Ni kat luar dapat tengok pintu pintu buat ponek den je laaa. hahahha!
Rehat. Penat berjalan yang tak abes abes..

Ca alip but ! hahaha. Itu yang ku tunggu tunggu.. :)
Bab lawat universiti aku sokmo takde mood je. Rasa lemau tak sedap badan pala pening pening mintak penampauu sebenarnya. hik hik!

Dalam hati jom la shopping!! jom la shopping!!! ;P


Entri malas dari ku di hari isnin. Hhahahhah!
Nak kena abes kan juga pasal china nii !

4 comments:

Puan Capa said...

bestnya wawa....

Anonymous said...

salam

boleh cerita apa outcomes dari lawatan semua wakil utm yg buat lawatan ke sana?

adakah mencapai objectives yg nc nak tu?

adakah yg pergi ni staf berkaitan pengajaran / teknikal atau perkeranian?

kat mana boleh baca lapuran berkaitan lawatan ni?

cer cerita...

Wawa_Nadwa said...
This comment has been removed by the author.
Wawa_Nadwa said...

laporan dah hantar tu sudah memadai perlu ke nak kasi orang lain baca. Sebelum ni tak penah plak baca laporan orang yg sudah pergi mana2 GOP.

sume outcomes yg kita dapat ada dalam laporan itu. Perlu ke buh dalam belog nih?

sudah tentu yang pergi ini adalah staf teknikal dan kerani. kalau tak takkan diLULUSKAN.


:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998