Wednesday, June 8, 2011

Day 2 : Poco poco & Game !

Sepatutnya poco poco takde pon dalam list aktiviti pagi tuh. Disebabkan game mula agak lambat jadi kami mengisi masa yang terluang dengan menari poco poco. Itu pun nasib ada yang menawarkan diri mengajar, jadi yang lain followwwww aje!Tapi yang paling penting macik bawah ni yang paling excicted! Isk isk isk.. teruk benor ghupenya. hahhahaha~

Serius weyh! Aku memang dah lama teringin nak poco poco ni. Macam best je kan step tuh. Tengok macik macik area rumah semua hebat hebat berpoco poco walaupon sudah berusia. hiks!
Masa tengah HOT berita diharamkan harituh, aku memang macam peliks sangat. Sekarang ni pun macik macik umah nak berpoco poco bukan kt public pun, dalam dewan yang tertutup. Rasanya elok gak untuk kesihatan, sekurang kurangnya berpeluh sikit... iye dok??!

Tapi yang ada menari berpakaian ketat. Menari dekat public tu memang patut la diharamkan. Nak tengok pun maluu kan..Yang best semua begitu sporting menari sama.. :)
ewahh !
Lepas berpeluh sikit kita main game plak. Yang aku ni sah sah tak dapat nak joint game tuh. Kata orang kuat. Kalau aku joint sapa nak uruskan.. Huk huk! heee..

Tak kisah pun tak dapat joint. Saja bagi yang sudah berkeluarga main. Seronok tengok dorang.. :)

Bila dah 2 3 game orang lain menang. Takkan kita takde?? Paksa mama n nyanyah joint gak. Hahhahaha! Paksa untuk menang. KIta nak gak hamper tuh.. hiks!
Game terakhir baru la terhegeh hegeh nak join. hehe! tu pun saja-saja memeriahkan majlis. hehehehe!Taraaaa! Mama memang. Hehehhee! Ni bukan aku yang pilih erk. Pihak hotel yang mengesahkan kemenangan mama. Takut kang ada orang yang tak puas hati kan. heeee!

Dapat la satu hamper utk dibawa pulang.. :P

Yang tak tahan mama kautt gula gula dengan rakus nya sehingga orang lain tak dapat gula gula pun. Hahhaha. Syabas mama!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998