Wednesday, June 8, 2011

Day 2 : Bergambar sebelum pulang !

Sesi bergambar adalah harusssss! Sebagai seorang blogger yang nak kata berjaya memang tak la kan. Hanya suam suam kuku je jaya nya. hek hek hek!

Kalau tak tempek sini rasa sayang plak terperam dalam pc ni jadi baik aku tempek buat kenangan. iye dok?!! ;)
Depan hotel pun jadi sebab bangunan nya cantek. Ditambah plak dengan kami yang comel ni bertambah cantek la bangunan iteww! haha..
Bersama Kak Liza, orang kuat hotel yang banyak membantu kami dari pelbagai segi. Huiii senang keje koo deal dengan kak liza ni. Minta apa je semua boleh dan setel on da dot! hee..
Coolpoint Hotel !
Kak Shima. Wawa. Sarah. Rohaida !
Staf bersama keluarga masing-masing !
Dini !

Muka tahan muntah sebenarnya. Hihi! Rasa nak balik terus takmo singgah mana-mana dah. Tapi kita pergi ramai-ramai mesti mereka nak shopping kan jadi kita ikut saja la. huhu!
Cuci mata je la.. Hiks! Tahan nafsu shopping. Haha! Seksa sebenarnya. Tangan ni gatai je nak membeli.

Masa balik aircond rosak plak. Walaweyhh! Panas bangatt. Elok buka tingkap atas, hujan selebat alam. hahaha. Sabauu je la. :)

Lega rasanya entry Cameron ni dah abes. Tak sabo nak update cerita china plak. hiks!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998