Tuesday, June 7, 2011

Day 1 - Cameron Highland

Assalamualaikum

Walaupon cerita Cameron Highland ni dah agak lama tapi nak update gak. Hehehe! Terpaksa mencuri sendiri masa ye nak meng'update' belog kesayangan ini. Maklum la balik je dari china, rasanya tak sempat nak bernafas kat opis buat kerja. Banyak ya amat. Takpe takpe aii shuka sangat kerja banyak sekurang-kurangnya takde membosan tunggu masa balik. Hek!

Sebelum ke China, ai kan ada bagitau nak ke Cameron Highland ada Family Day Unit Pentadbiran opish. Mula rasa macam takmo pergi sebab lebih teruja untuk ke China. Tapi kita ni commitee, orang mengharapkan kita pergi jadi nak tak nak pergi la juga. Kira orang kuat gitu.

Angkut sekali mama dan nyanyah.. Tengok la gambar ye ! ;)
Sempat! Depan lobby..
Pergi sana nak release tension je, bukan nak membeli sangat pon.. :)
Mereka memborong cactus !
Sayur-sayuran segar !
my mama !
Chocolate Strawberries & Chocolate Marshamallows!
Nyummy!

pick ur own strawberries!
my colleague!
Oh fouziah ghouz loh!
Cantek bangat dia. Tinggi n kuyus!
Terserlah ketembaman ku berdiri disebelah beliau. hek!

Menanti utk makan malam !
Rohaida . Mama . Nyanyah !
Lapaw sgt nampak nya!Candid bukan dibuat-buat yeah!
Sempat koooo karokk! hiks..
Lucky draw ai dapat rice cooker. hehehhee!
Memang nak yang tu, dapat gak!
Itu namanya rezeki.. :)

1 comment:

mEiZ SHA said...

bestnyerrrrrr..
nak ajak hubby g sana laa plak..;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998