Tuesday, May 3, 2011

Steak & Cheese, SUBWAY !

Ok ok saya nak tarik balik kata-kata ku tempoh hari berkenaan SUBWAY! Now, i luv SUBWAY. Sebab?? aii dah jumpa menu yang setapp! hahaha..
Mula-mula dulu memang la ko macam "Apa nak order ni.. hrmm aaaaaa.. ermmmm!!" gitu la. Tapi sekarang dengan confident "Bagi saya steak & cheese satu.. Buh salad, tomato n bawang sikit. Mayonis sikit, thousand island sikit, sos cili sikit.." oh rasa hebat tertiba. hiks!
Rasa?? oh tentu sedap! Habess. Tak tinggal sikit pun. Bagi Incik Tunang rasa sikit je. Siap cakap jangan makan banyak banyak.Muehehhehe! Keji kan.. =P

terbaik dari ladang!
nyum nyum..




4 comments:

mEiZ SHA said...

steak & cheese my feveret ever!!
:)

Liquid said...

warghh wat incek liquid lapar lah.!

Wawa_Nadwa said...

mEiZ SHA :

me too!!
dap!

Wawa_Nadwa said...

Liquid :

gi la mkn!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998