Saturday, May 21, 2011

Selamat Tinggal Malaysia !

Ecehhhh!
Tajuk tak agak-agak.
Mengelabah sungguh kan!
Meh lempang ckitt. Dushh dushh!!
(@_@)

Aku akan terbang jumpa Jackie Chan besok. Hihihi! Jadi kalian doakan moga aku selamat pergi dan pulang ye. Perasaan ni bercampur baur. Macam-macam rasa. Seronok ada, takut ada, berdebar pun ada. Heeeeee!

Ni kira kali ke 3 aku naik flight tapi perasaan takut tu masih adoooo. Sebelum ni tak jauh, pi Penang je kutt. Kejap je 45 minit dah sampai. Tapi yang ni jauh sikit daripada Penang tu yang agak takut kutt. Gayatttt.. Hehehhehe!

Saja tempek gambo ni, mane tau uolls rindu kat aii. Masuk je la belog yer, walaupon belog tak update. Muehehehe! Eyhhhhhhh tapi insyaAllah aku akan buat auto publish! Erk eleh macam pergi bertahun padahal 1 minggu je. muehehehehe!!
Selamat Tinggal Malaysia !





4 comments:

Cik Wanie Ghani said...

Selamat pergi & selamat pulang wahai adkku sayang....

:)

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie Ghani :

mekaseh kak wanie..
:)

kathy jem said...

waah wawa ngi holiday ek..k have fun..slmt pg dn slmt kembali.. ;)

lily lotus said...

jaga diri bebaik yer kat negara orang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998