Friday, May 20, 2011

Order pakai air liur tidak akan dilayan !

Bab suntik menyuntik dah selesai kita pergi tukar duit pula. Huii lepas je tukar duit tu, ai jadi tertiba cam kayoo ahkak kayooo. Sepanjang perjalanan nak ke kereta kepit handbag tu bagai nak rak. Hahaha! Risauu.. :)
Dah la aku ni 1st time pi tukar duit. Dapat pulak pekerja berbangsa asing (pakistan kutt) jadi agak susah disitu untuk berkomunikasi (fening haku tak paham.. hihi). Rakan-rakan lain yang dah tukar duit, nasihatkan tukar dalam nilai yang kecil supaya mudah membeli disana nanti. :)

Bila koo tak paham dan dia pun macam malas nak layan, aku lari pi money changer lain plak. Nasib baik dapat melayu, senang kojo!!
Berenvelope-envelope duit yang harus ditukar. Bukan duit ku tapi duit orang. hik hik! Tu yang kepit handbag bagai nak rak tuuu.. Hiks! Dari belakang macam macik!! kekekekke!
M A A F !
Order barang pakai air liur tidak akan dilayan.
Muehehhehehe!

(^_______^)





6 comments:

mEiZ SHA said...

waaaaaa
selamat berjalan2 yang..:)

Rashid said...

makcik makcik .. opss!! si cantik rupanya .. ingatkan siapa tadi.. tu le tengok dari belakang je.. hehe

Cik Wanie Ghani said...

amboi nak ke mana lah tue kan,
hihihihi:)

Wawa_Nadwa said...

mEiZ SHA :

mekaseh lalink!

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

cis!
sampainya hati muu~
hehehe..
:P

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie Ghani :

lawatan sambil belaja kak.
hahhaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998