Friday, May 20, 2011

Bday Party Adam !

Assalamualaikum


Entri dimulai dengan wajah wajah comey kami. hohoho.
Sila muntah jauh jauh pehlishhh. heee! Kami B I R U !!
Mereka yang comey dimata ku !
A d a m . A d i f . A m a r
Happy Birthday to U ! Happy Birthday to U !
Happy Birthday to Adam ! Happy Birthday to U !
Eyh eyh tangan siapa itu??
yela rimas tol tengok rambut depan budak nih.
Happy Birthday to U !Happy Birthday to U !
Happy Birthday to Adif !Happy Birthday to U !
semangat dia tiupp ~
Sebenarnya mak nya SMS kata celebrate birthday Adam je. Padahal setiap tahun buat dua-dua sekali. Nak beli hadiah pun tak sampai hati beli satu. Jadi beli dua hadiah terus, kang si adik majuk plak. Kek pun ada 2 biji jadi, si adik pun dapat la juga. :)
Budak si rambut kerinting !
A m a r !!!!!!!!
Susah betul nak pandang kamera.Abah & Nyanyah !
Entri di akhiri dengan wajah kesayangan hamba !
Mama & Abah
Nak abes cepat sebenarnya entry ni sebab banyak lagi entry auto publish nak buat untuk minggu depan. keh keh keh!!



Oh! Iklan tidak berbayar kejap. Jangan lupe Vote JAMBU & SEPAH!
Yang lain not my taste bak kata sepah. kekekeke!
Sempat lagiiii.

^_^



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998