Wednesday, May 11, 2011

11 hari lagi

Assalamualaikum

Waaaawwweeee!! Hanya tinggal 11 hari lagi akan terbangggg jauhhhhhhh nun disana. Jauh ke?? hihihi. Sudah tentu tak sabar sebenarnya, maklum lah ni kali pertama. Excited tu lebih sikit. Dalam kepala dah tentu pikir nak shopping sesajorr, sambil cuci mata. heeee!!

Sekarang ni ramai dah pesan macam macam "koooo, gi sana jgn lupa bawa tisu basah. Sana takde air tau.." loh?? takde air?? camne nak erk erk nanti. haisoooo! hahahhaa. Takpe simpan bwk balik Malaysia (kalau boleh). Hehe!

"ko, jangan bawak baju banyak2.. Beli je kat sana.. Pastu bawa serunding ke sambal ikan bilis ke, takut makanan kat sana cannot goo.. bla bla blaaaa" Terima kasih diatas ingatan itu. Bagus tauu. Aii shukeee.. ;)

Sana enjoy2 jugak, balik jangan lupa wat report.
Aduh lemahh je dengar. hehehhe!



16 comments:

kak lin said...

i've go tru ur blog..read tru ur written style..it's was so fun...keep on blogging..

kak lin said...

i've go tru ur blog..read tru ur written style..it's was so fun...keep on blogging..

TIna Rafiena said...

Ha'ah wa..mmg betul kena bawak air mineral manyak kalo gi sana..mmg xdo air pon..jenuh ko nak cebuk nanti..wakakakakak

Wawa_Nadwa said...

kak lin :

tQ kak.
;)

Wawa_Nadwa said...

Tina :

adoii.. susah la nak cebuk. hahaha! takpe tina aku bwk satu tong besar air.. heheheh!

J I B said...

baca blog org lain yg pernah pi area yg wawa nak pi nie, takder plak soh bwk air or dedaging. kata mereka, tue semua susah sket kat area beijing... kat area selatan ni, mewah dengan makanan Islam terutamanya kekambing. Tapi in case la kan, bwk jer wet tisu tue... Takkan nak tayamum part-part tue. berlengas ler... kekekekekk

Wawa_Nadwa said...

J I B :

hahaha!
adoi yg last tu seyes lawak.
=P

maklum la kak sy ni 1st time jadi taktau pape. ape yg orng suh tuh ikut je.
kekekekke!

TIna Rafiena said...

Wawa : heheheh ko jgn sampai bawak 1 tong wawa..x lepas flight kang..hehehehe...at least 2 or 3 botol 1.5 ml air mineral cukup...dan pastikan bawak sweater lebih la...sebab cuaca kat sana terlalu sejuk..x sama mcm kat malaysia..bring along with extra stocking too...:)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

nak ikotttttt! :)

Wawa_Nadwa said...

Tina :

ok thanks ye ingatkan.
:)

Wawa_Nadwa said...

SyAfaWaNi ♥‿♥ :

j0mmmm!!
:P

lily lotus said...

bestnya sis. take care yer kat negara orang nanti...

Wawa_Nadwa said...

lily lotus :

okeh!
maceh yeah..
:)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wah..bestnye nk g sana..nak itoootttt

Wawa_Nadwa said...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar :

nnti kita gi yer.
akk jg baby tu baik2.
;)

HaNa HoNeY said...

haaa..nak g mane neyh?
nak ikot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998