Thursday, April 28, 2011

Yeyy! Dottie dah beranakk!!

Huiii kiteorang ni sekarang kemain excited si dottie dah beranak ok. Aku tak berkesempatan nak tengok dia bersalin. Tau tau dah kuor je. Adoii! Terlepas pengalaman itew! Hihihi..

Memang kitaorang tau yang si Dottie ni peknen sebab mereka dah terkantoi. Jeng jeng jeng! Bukan kita gatai nak tengok, time nak bersihkan umah mereka, time tu la gedik sangat nak buat projek. Aiyakkk! Jadi kitaorang ni memang konfident mesti jadi punya lah. Hahhaha!

Ok lama juga tunggu dan akhirnya beranak juga. Kadang marah juga dengan Dottie ni, lasak sangat. "Heyyyyyy Dottie ni.. jangan la panjat panjat kang gugur kangggg" hehehhehe. Boleh gitu??

Zhaffy & Dottie ni comey ok, sangat comey! Sebelum keluar rumah mesti jenguk mereka dulu. Pandai tau, buat muka comey mintak makanan.. Alolololooo! Rasa nak picit picit jeee!!

Ni la anak si Dottie tuh!
Ada 6 kesemuanya. Geli ok tgk. Gedik gedik dalam tuh.
Masih merah lg!
eeiiuuww!

Tak sabar tunggu dia besar sikit, mesti comeyyy!!

Dottie adalah hamster yer!
Mak nya kemain garang lagi takut orang amek anak nya.
Heyy! orang taknak la anak koo.. ish!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998