Tuesday, April 26, 2011

Teruja tahap maksima !

Seyes ok. Kalau korang gi Pusat Sains Negara, otomatik ke'jakun'an anda akan terserlah. Macam "eeeiiiiiii pelik nya.... waahh! hebatnya.... aik! magik la.. eeii best la hoyehh hoyehh!!" haa gitu la. Padahal bukan magik pun. Sainsssss ok sainssss. Anda harus tahu itu. Itu la masa sekolah dulu main-main. mueheheheh!

Buktinya. Tengok dua-dua ini yang agak teruja tahap maksima. Semua benda nak pegang. Semua nak cuba. Ok kalau takat nak tengok je baik takyah datang, memang kena cuba pon. ;)

Malas nak baca sebenarnya, jadi kita snap aje lah!"awk pegang lama-lama jap.. nak amek gambo.." hehehehe!Organ organ dalam badan.
Pegang kejap je, konon nak pasang. Pastu bosan pegang lain plak.Eii eii! Comey nye kita!!
Kurus dan tinggi!!!
Huii nampak screen ni pun jakun gak. Dua-dua dok lompat lompat kat screen tuh. Memalukan tau. Hahhaha. Bila kita lalu kat screen tu akan kuar bunga bunga. Tu yang over lompat tu. adeh!

Nasib la tak bawak anak buah paklang lalan ni. Kalau tak malu kat depa.. hiks!
Rehat sebentar bersama kit kat!
Kepala dah berat. Sakit!
Serabut. banyak benda nak cuba. hihi!Ni bukan beskal untuk kurus ya. Kayuh wawa kayuhh! Semata-mata nak kasi mentol depan tu nyala. Heeee!!Alamak tak nyala plak mentol tuh. Benti kejap nak amek gambo. Kang nampak sangat tercungap-cungap !Wahhh! banyak nya muka dia..
Budak ni excited lebih!
Cermin sakti!Ok banyak sangat benda yang korang boleh cuba.
Cuma gambo tak amek je.
Jom jom bawak anak-anak, mak mentua, adik ipar, jiran tertangga pun boleh. hehe!
Semua butang ko nak tekan wawa oiii. Bila tekan butang, pasti sesuatu ke'ajaib'an berlaku. Huhuhu!
Cover sikit porchbag tuh bang..! kekekkeke!Ish! Tak sedia lagi.. Motif tangan gitu?? hoiyoh!C o l o u r . of . L I F E !
Takyah bayar mahal mahal masuk aquaria. Hik hik!
Sini pun adooo!
Ikan besar besar. Goreng pon s0dap!
:)

Best! Rasa tak sia-sia datang sini. Banyak yang kita dapat belajar. Tapi pas balik tuh dah lupa dah. Tu la makan semut banyak sangat. hiks!

Yang!! tulang kita ada berapa ek?? 260 ke 206 ek?? hahhaa. Ciss!



8 comments:

Cik Aish said...

wah bestnyaaa! nk pergi jugak la mcm ni!

kathy jem said...

teringt masa zaman sekolah dulu2..excited giler dh masuk pusat sains masa tu..hehe

momguess said...

wahhhh
lps dh tunang baru kuar b2 yer
haip!!!

Wawa_Nadwa said...

Cik Aish :

gi la!
beshhh!
hihih

Wawa_Nadwa said...

kathy jem :

tu lah.
ni 1st time gi cam hape je.
haha!

Wawa_Nadwa said...

momguess :

sebelum ke selepas mmg keluar berdua kak.
hehhh!
;]

Cik Wanie Ghani said...

amboi kluar bersama tunang terchenta yer,
bila nak dating ngn akak plak nie,
huhuhuhuhu....

Nem0 o0h Nem0 said...

bestnyerr!! aku tk pernah gie lagi la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998