Thursday, April 7, 2011

STYLO Fashion Show Grand Prix 2011

Gambar disekitar 'STYLO Fashion Show Grand Prix 2011'. Maleh nak cerita lebih lebih. Tengok je gambar ok lalinkk!

Kalau taip panjang panjang 350 patah perkataan pun bukan kome ni semua nak baca pon kan. Mesti tengok gambar je. Aii tauu dahh. weeeeee!!


Adik-adik ku yang semua yang pandai B E R G A Y A !

Kebetulan ada pelakon duduk depan kitaorang, Kuza kan kan kan. Mulut dia penuh dengan makanan masa ajak bergambar ni. hehehe! sowwy!!

Aduyaii pipi dak tu takleh cover langsung. Cehh!

Fathia.. heroin drama HANI. Terjah terjah je panggil HANI. Aduii malu betuii tertiba lupa nama dia. Hahhaha!

Sangat peramah macam dah bertahun kawan. Katanya lepas ni ada novel HANI akan dipasaran. Siap pesan suh belii.. =)

Lebih suka dia bertudung. Nampak lebih manis sangat kan!

D i s e b a l i k . k r i s t a l

n a k . j u g a k !

Tak dapat tengok. Dapat posing depan stage pun jadi la. huhu!

B u d a k . P o l k a dot dot dot!

Kenapa kooo tiba tiba tak pandai posing ni. Dokkk tegakk cam patung pesal!! Tak paham hakuu. Kalau tak tangan kat pinggan sesajorrrk!

Pstt pstt ni makna nya budak ni takde mood.

Ok mekap adalah sendiri berhad. Gegeh mekap bagai nak rak, tempek tempek apa yang patut. Conteng conteng sikit muka tu kasi nampak cun. Tapi gitu gak ghupenya, macam tak mekap je. hek hek!

Yang nampak lain adalah matanya. Huii cam anak mat saleh celup dah kooo wawa. heee!!

K a u L I L I N C i n t a k u !

S a s h a S a l i o!
Simple je dia. Macam tak ikut tema pun iyer gak. Tapi tetamu lain kalau koo tengok sangat lip lap lip lap berlabucii. Silauu.. Hehehe!

B a b y d o l l !

Tu tu tuu macik labuci! heee!


a d i k . a d i k !

k a k a k !

Dekat parking pun jadi. hihihi!

Yey!
Balik la apa lagi. Nasib baik balik tak sesat, kalau sesat juga jangan ngaku anak KL.
=P

Sangat sangat boring tahap cipan. FULLSTOP!





3 comments:

Anonymous said...

u got da look babe. natural beauty, need no make up. ur just beautiful as u are.

kathy jem said...

makeup yang simple dan cantek..

Puan Capa said...

sangat anggun u all semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998