Tuesday, April 5, 2011

Sesat kebarat menguji kesabaran betoL !

Nonton fashion show adalah impian aku sangat! Bukan tayang yang seksi meksi tu, pakaian muslimah kut. Peluang yang dapat bukan selalu. Dapat plak tiket free, takkan mau tolak. Ish sangat rugi. Harga tiket tu aku takkan beli, pikir pat ploh pat kali nak beli. Tunggu orang tak kasi je. hiks!

Tapiiiii bila koo sesattt sampai show dah abes.. Apa ko rasa??
Frust ok!
Sangat sangat!


Dah la KL ni sesak. Kalau tak sesak bukan KL la nama nya. Pusing pusing tak jumpa pun CHINWOO STADIUM!! Yang membuatkan aku tambah hangin bila adik-adik plak mengarahkan ku jalan itu jalan ini. Kalau tahu jalan takpe. Ni sesat ntah kemana! Ada map pun tak reti baca. Buleh?!!


Show dah habis. Jadi kita makan je lah. Nak makan pun tak selera. Haih! gambar-gambar lain, next entry la yer!


Muka plastik yang senyum lebar sampai ke telinga padahal hati ni panass!!


Macam nak masuk tempat sarkasss je kan. hehehhehe!


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998