Wednesday, April 6, 2011

Posing Red Karpet ala ala ABP !

Coii! Title macam hampeh! hahahhaha. Ok disebabkan tak penah merasai jalan kat Red Karpet ala-ala artis tuuu. Jadi mari la kita bergambo kat red karpet juga, bukan di ABP tapi di STYLO Fashion Show Grand Prix KL 2011.

Kira syok sendiri je lah. Dah la sampai je show dah abes. Jadi bergambar la kooo puas-puas kat situ. Jangan ingat kat depan ko tu takde orang yer. Ramaiiiiii sangat orang bersama kamera kodang mereka. Nak posing pun cam malu-malu sebenarnya. Hiks hiks!
Memang tak ready pun nak pergi. Bila dapat tau ada tiket free baru kelam kabut cari baju untuk event nih.

Tema : Fashionable & Smart. Takkan nak pkai t-shirt n jeans plak. Oh tak sesuai, tak sesuai!

Capaii je apa yang ada dalam almari mix & match kan sajork! Janji adoo! Baju, koleksi aku yang beli online. Seluar, pakai seluar slack kerja je. kekekekke! Belt, pinjam nyanyah punya. Handbag, dan kasut, koleksi peribadi. Budak ni gegeh pi beli baju baru untuk event ni. Tapi sayang tak sempat tengok. Kesiann.. hihihihihihi!! Gambar dak ni lagi... Eh! mesti la ni kan tuan punya belog jadi gambar dak ni sesajorr la, yang lain tak perlu banyak-banyak.. tehee!
Posing ala-ala sakit pinggang. Ni akibat sesat lama sangat. huhuhu! Kena posing macam ni sebab ada orang snap gambar aii la yuuu ni kann. Kena la posing lain sikit. weeeee~~
Sebab apa kaki dia gitu??? Sebab saja nak tunjuk kasut dia. Keh keh keh!

Aii ada amek gamboo dengan heroin HANI ok. Minat sgt kat budak tu. Comey dan peramah. Tu next entry! sabauu sabauu..


2 comments:

Puan Capa said...

lepas ni leh jalan kat red carpet

deqlis said...

wah syok posing...
cantik baju tue ..pandai mix n match:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998