Monday, April 11, 2011

Pelajar AF9 pilihan ku !

Ntah kenapa pelajar perempuan AF9 kali ni tak beshh, suara out! Gedik semacam. aduyai! pehlishh lah. Pelajar lelaki plak semua suara hebat hebat dan juga tampan tampan belaka ohh! hehehe.

Walaupon tampan tapi masih tidak berjaya membuatkan aku untuk mengundi. Menghabehkan bil sajorr. Kang pakcik lalan marah asal bil tepon banyak sebab dia yang akan pi bayo bulan2. huhuhuhu!


Pilihan pelajar AF9 yang aku rasa boleh ke final adalah.. Jeng jeng jeng!
.
.
.
.
.

R A Q I B !
Lagu malam perkenalan minggu lepas membuatkan aku tertarik padanya. eceh! hahaha. Dengan muka skema dia. Aloh aloh aloh suweet jew!

L E N A !
Walaupon agak gedix tapi suara dia mantoppp!
Serak serak gitu. Boleh gi jauh dak neh!

A F I F !
Suara jantan dia. Perggghh!
Nyanyi plak lagu cinta kristal. peewiitt! i like..

E R U L !
Masa dia nyanyi lagi korea sambil menari dengan muka yang agak comey kira, wooww! Baru semangat akak ni nak tengok. Jadi dia adalah pilihan terakhir aku.


tengok mentor lagi beshh!



1 comment:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

lena tu kalau maintain over excited..xlama keluar lettew kot..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998