Friday, April 29, 2011

Mendaki Gunung Stong

Kepada semua rakan rakan ku yang akan mendaki gunung stong,

Semoga selamat pergi dan selamat pulang !
Dan semoga berjaya menawan Gunung Stong itew. Chaiyok chaiyokk!
Hati-hati yeahh!
.
.
.
.
.
.
.

Ahkak tak dapat join, darah manis orang kata. heh heh heh! Kalau ikutkan hati remaja ni, memang nak je join, best woo. Tapi sayang nya tak dapat. huhuhu!
:)



1 comment:

ChiLaBaey's Spot said...

Memang tengah manis sangat tu Wa... Hehehehe... Manis sebab dah makan Macaron... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998