Monday, April 4, 2011

Celebrate Birthday Mama & Abah !

Bulan Mac lepas adalah hari lahir Mama & Abah. Jadi kita raikan sekali ajo. Jimat! Hee.. Nak belikan hadiah kemain pening dok memikirkan apa yang nak diberi. Akhirnya aku mengambil keputusan untuk belanja keluarga makan je.

Disebabkan aku ni teringin bebenor nak makan satay jadi kita poie makan satay aje lah. Adik lelaki aku "kak.. ko takde mende lain ke nak belanja..saving sangat la tuh" ewah ewahh mulut takde insurans. Aku yang nak belanja suka hati la nak belanja ape kan.. =P

Meh la. Layan je la gambar dibawah ni yer!
Tempah cup cake untuk Mama & Abah !Tunggu yang lain sampai. Sooo bergambar la kita.. =)
Senyuman yang serupa.. =)
Woohoo! Satay yang diidam-idamkan itu. Satay @ Satay Station. Yummy!
Kami memilih untuk makan dalam rumah. Ala-ala kampung gitu makan bersila. Sayangnya tv tak buleh pasang. Hahaha!
Perlu ke makan satay gaya gini??
Sesi memberi hadiah. Aku dah siap-siap mesej kat adik-adik untuk sediakan hadiah. Hehehhe!
Muncung itik!
Aku takde hadiah. Kasi cup cake dan belanja makan kira ok lah.. =)
Kakak bersama adik-adiknya.
Haaa.. baju yang beli harituh.. Kaler purple tuu! =P
Kami adik beradik yang sengal.. lallalala~~
Bersama Mak & Abah. Mak panggilan untuk nenek sebenarnya. Abah plak untuk Atok. Ntah dah terbiasa panggil Mak & Abah. Cucu cucu semua panggil gitu.. =)
Mereke bersama cup cake mereka!
ALoh aloh aloh. coo suweett!
Mama & Abah.. Mak & Abah!
Mak sebenarnya tak suka bergambar. Tapi setelah didesak akhirnya tewas juga. Hehhee. Abah plak memang suka bergambar. Takyah disuruh pun ok je. =)
Rambut dia ala-ala Noh HUJAn. Oh Pehlishh la!
Tembam!
Bersama hadiah yang tidak seberapa daripada anak-anak.
Che'gu Wawa!

Hari ni MC sebenarnya. Demam. Ouchh! Badan sakit-sakit. Tekak pedih. Kepala berat rasa macam batu besar himpap atas kepala.





3 comments:

Puan Capa said...

wawa,

lepas makan satay...terus demam ek.hehehe

get well soon dear!

mEiZ SHA said...

heheheh
take care ye yang..:)

atty's said...

happy besday for mama ngn abah wawa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998