Wednesday, April 27, 2011

Akhirnya.. dapat juga Macaroon !

Sebelum ni aku ada buat entry mengenai Macaroon kan. Memang teringin sangat la makan Macaroon itu. Yela warna macaron itu sendiri membuatkan kooo terliur. warnawarni gitu.

Jadi ngadu la kat Incik Tunang nak makan macaroon. Eyh!! bukan ngadu, tapi minta secara paksa dia belanja Macaron. hehehe! Bila dia dah janji nak belanja, aku akan tuntut sampai dapat. Huii kalau tak kempunan weh! hiks!

Bila baca belog Kak Wanie yang Macaron ada jual dekat Harrods KLCC, harus la kita terjah sana.
Thanks alot to Incik Tunang kerana menunaikan janji belanja macaron ini.
Sangat h a p p y ! :)
Sebenarnya nak rasa saja jadi kami beli 6 ketuii, RM 18 !Perisa coffee, blueberry, orange, strawberry, dll.Ok posing dulu !
Sekarang mari kita rasa.
Apa rasa nya.. hurmm!!!!! Maniss.
Walaupon aku gemarkan manis tapi ia terlalu manis.
Rasa biasa-biasa aje, bagi aku lah. hihi!
Colour je comey. Pasni tak teringin dah, dapat rasa ni pun sudah memadai.
P u a s .
Akhirnya dapat juga makan macaron. Heh!


Macaroon dah dapat. Sekarang nak cuba makan pancake durian plak. Dengar pancake durian ni ada kat Mid Valley. Jom terjah!!! Mengalahkan orang peknen plak teringin makan macam macam. Ngada ngada ko ni wawa.. ahaks!


5 comments:

Liya Laa said...

waaa...sedapnya.,.nk pergi cuba jgk..:)

Cik Wanie Ghani said...

oklah tue kan dah dpt rasa,
hihihihihi....

lps nie Pancake durian plak okeh,
hihihihi

Wawa_Nadwa said...

Liya Laa :

harus cuba..
=P

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

tenkiu kat akk 4 da info.
hehehhe!

HaNa HoNeY said...

xpenah lagi mkn macaroon..
nak pakse org blanje gak la gini
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998