Monday, April 18, 2011

3 minggu tak basuh!

Cuba bayangkan.. Kereta bewarna putih, kalau tak cuci 3 minggu camne ghupanya??
Huii cantek bukan. Corak batik, corak pelangi semua adoo. Siap boleh tulih nama koo kat situ. kekekekek!

Ini bukan kereta saya. Sekian!
Yela sekarang kan hujan sesajor. Masa bila nya nak pi cuci. Kalau duluuuu pakai si BIRU, boleh la lap sikit sikit soo tak berapa nampak kekotoran pada kereta tersebut. Bila pakai si PUTEH nih, cuba try test lap. Huiii lagi teruk ghupe nya. Jadi jangan la kooo usik si PUTEH. Kalau tak dah boleh tulih nama ko disitu. Nampak dengan jelassss okey!

Tebal muka ni pandu kereta yang begitu teruk rupanya. Tapi bila tgk kat jalan ada geng PUTEH yang kotor lagi teruk dari kereta aku, soo boleh terima lagi la. heee!

Ni kat car wash malam ahad lepas. Kemain beratur ye kereta bewarna putih, semua corak begitu kreatif sekali. Hahahaha!
Dan ini diaaa kereta PUTEH ku yang sudah cantek, kilat dan suci gitu. Bila bersih, anda begitu menawan dimata ku. Cuba time kotor. Aduiiii! cantek juga.. lalallalaa!!
Sekarang begitu gegeh polish kereta sendiri. Bila calar balar hilang, semangat ko tenyeh. Hihihihiii!!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998