Sunday, March 20, 2011

Mereka sentiasa ada..

M e r e k a = sentiasa ada.
Mesti ada kalau tak. Majuk seminggu. Hiks!
Mari mari.

Jom jom.

Lai laii laii~

Layan gambar kami yeah!Kat cermin harus adooo.. =)
Sementara menunggu tetamu dari pihak lelaki datang. Lebih baik la kami mengisi masa yang terluang bergambar. Alang-alang ramai photographer dalam bilik tuh, kami posing je lah. Ohh tidak ada masalah punya. huhuhu!!

Untung Mariam & Farziera ni. Banyak gambar dorang sesajorr.. Gambar family pun tak banyak gini. muehehhehehe!~
O h ~
Paling suka gambar ini.
Yang candid, cantek sebenarnya.
^_^
L a g i ~
Tak kisah pun bila disuruh bergambar.
Banyak pun takpe.
Lagi suka.
Hihihi!
H a p p y!
Happy la sangat kan.
Padahal dalam hati tu Tuhan je yang tau bertapa berdebar nya.
Keh keh keh!
Semua gambar di atas adik lelaki ku yang amek kan. Kalau dia takda. Satu gambar pun takde kat aku sekarang. Hehehhehe! Sebab tu takleh nak update, gambar family semua belum dapat lagi. Masih menungguu.. Saba ye!

2 comments:

Puan Capa said...

nak tgk gambar bakalnya.hehehe

ChiLaBaey's Spot said...

Wawa....Yang lawa... wawawa..... Hehehehehe... Tahniah dak cumel... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998