Monday, March 14, 2011

Kini daku menjadi TUNANGAN orang..

13 Mac 2011.
Genap 4 tahun 2 hari hubungan aku dengan PakLang Lalan.
Dengan rasminya, akhirnya aku telah menjadi tunangan beliau.
Cam mimpi je.. hiks!
=)

Harap-harap kami dapat menempuh pelbagai dugaan dan sabar dalam tempoh alam bertunang ni. Masa merisik tu dah rasa lain, ini kan plak bertunang ni kan. Huii kena banyak sabar ye wawaaaa.. heee!!
Gambo dan cerita lain, nanti aku update k..


19 comments:

Sis-Lin said...

Tahniah Wawa..
Selamat bertunang dh telah pun menjadi milik sesaorg...

MOga kekal bhgia ke jinjang pelamin bhgia hgga ke akhir hayat...aminnn

HeLena said...

wahhhhh....tahniah wawa ;)

eqbalzack said...

tahniah wawa! cantek gambor...

misz nOr said...

a big TAHNIAH for u sis!

misz nOr said...

a big TAHNIAH for u sis! santek sangat.

EpoLįƒ¦Kunang2 said...

Ni yang frust ni.. huhu..
selamat bertunang.. ;p

♥ QaseH ♥ said...

selamat bertunang yang

sLEEping BEauty said...

cantik sgt :)

sama tarikh ngn annivesary akak .. heeee

Kasawari said...

Salam Wawa..

Selamat bertunang ya.. semoga pertunangan ini berkekalan sehingga ke majlis akad nikah dan berbahagia hingga ke syurga.. Ameen..

kathy jem said...

Waahhh!!! wawa sudah menjd tunangan orng..cantekkk....

slmt menghadapi alam pertunangan dan bykkan bersabar.. =)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

tahniah ya =))

d'Sweet Choc Homemade said...

wahhhhh tahniah wawa, diam2 jer erk..
kak lisa ucapkan semoga tabah menghadapi alam pertunangan ni, jgn tunang lama2 yer dik heheh..
nak kawin nanti jgn lupa order coklat dgn kak lisa erk (sempat lg tu mempromote)
http://dsweetchoc.blogspot.com

ciK LyndaWawa igUana said...

congrates..=]take care ya....

nakamura said...

Warh..Wawa..Congratss! Seriously,semakin pretty in grey =D
Jambu sesgt.

ChiLaBaey's Spot said...

Melepaslah sesiapa yang baca blog ni setiap hari... Hehehehe... Apa2 pun tahniah sekali lagi diucapkan... Kena banyak bersabar dan bertolak ansur... Jangan cemburu lebih2 yer... :)

atty's said...

Tahniah wa,

nanti kenduri jgn lupas jemput tau

cantiknya wa..nak tgk lagi more pic..

Puan Capa said...

wa!tahniah!cantik !

z o u l said...

tahniah2.chantek makeup

mEiZ SHA said...

tahniah yang..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998