Tuesday, March 15, 2011

Baju tunang saya yang very very very simple!

Title tu sajork je kasi panjang. Keh keh keh!

Baju untuk majlis tunang ni adalah benda paling awal aku beli. Heee! Excited kooo. Start je orang merisik, esok tu dah gedik nak pi carik baju. Hahaha!

Sebenarnya baju soft white ni adalah baju kedua aku beli. Mula-mula dulu teringin nak pakai kaftan untuk tunang ni. Dah beliii dah pun kaler grey. Tapi macam TERover la plak. Nyesal tak sudah la weyh sebab dah TERbeli. Heee! Lain kali sila jangan gelojoh yer.. hiks!

Soooo survey punya survey akhirnya baju ini menjadi pilihan hati ku sebab cantik dan simple.

Tapiiii bila orang tengok baju ni "eyhhhh ni ke baju tunang.. simple nyerrrrr.. ni macam baju raya ai punya la.. eyhh bla bla blaa.." Sentap mak noksss.. Shuke ati la nk pakai baju ape. wekk wekk!

Warna tema : Grey. Black . White !

8 comments:

♥ QaseH ♥ said...

tantik la u

mEiZ SHA said...

sweet n simple tu DA NICER...:)
jgn peduli orang kate..kan ari bahagia kite..bkn DIA ..:)hehehe

Puan Capa said...

tp sangat gorges!

Y u Z z 9071 said...

ala jauhnyeee..x dpt tgk jelas..

close up sket wawa..

tahniah...;)

atty's said...

bagi kty lawa dah baju tu ..
biar simple but nice..nanti kawin leh buat grand2.

tp wa nie pakai apa pun lawa jer.

aris said...

hai...

kalau berminat...bole tgk pakej pekahwinan dekat

issyazwedding.blogspot.com atau

www.facebook.com/issyazweddingenterprise

ada full pakej dgn harga yg menarik..

nia said...

cantik yang amat !

Anonymous said...

Along with the 2008 Beijing Olympics approaching, [URL=http://www.northfacedenalijacket.org/#744]north face denali[/URL] the national sports will become a hot social life design. Sports are going to generally always be popular among mass people, that can bring [URL=http://www.northfacedenalijacket.org/#744]north face denali[/URL] consumption to a climax. Among every one of the features, the sports function will likely be additional outstanding.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998