Thursday, February 10, 2011

Yey! Cek Nuffnang dah sampeiii..

Bulan Jun 2008 aku mula berjinak dengan dunia belog yang mula diperkenalkan oleh sahabat di alam maya iaitu Kak Yanie Putrajaya ataupun dengan nama glamour dia sekarang Yanie Budak Gebu.. hiks!

First entry Me, I and Myself pada 11 Jun 2008 (Rabu) . Bila baca sendiri cam kelakooo. Hahhaa. Maklumlah baru belajo kan.. =P

Tapi mula daftar dengan nuffnang rasanya dalam bulan oktober 2008. Tu pun ada sahabat yang tidak dikenali di alam belog nih mencadangkan supaya aku daftar nuffnang. Katanya adalah juga income walaupon tak banyak. Oh! terus daftar yerr tu pun dia yang ajorr. Thanks alot to jejaka itu.. = )

Muka budak sangat happy dapat cek macam dapat beribu je.. muehehhee!
Ini adalah cek pertama aku sejak daftar dengan nuffnang. Punya la lama nak tunggu tuh, kira 2 tahun jugak lah. Lama kan lama kan..?? hihi. Lain la blogger dah femes tuh, memang tabik springg kat mereka. Buleh dapat pendapatan yang lumayan hanya berbelog. Sebulan je paling banyak rm12k yer. Pergh hebat! tak mampu tandingi lah. Ni pun sekadar suka-suka je.. =)

Masa nak klik cash out tu berkira-kira ok. Nak tekan ke tak?? nak tekan ke tak?? Ke nak tunggu lagik?? tapi gelojoh sangat terus tekan. Hahhaha! Tak saba rasanya sebab dah tunggu lama kan.

Syukur alhamdulilah..^_^
Thanks Nuffnang !

Thanks juga pada semua reader yang masuk hari-hari kat cni ok.. Oh sejak dah cash out ni kan, cepat je $ kat nuffnang naik. Oh happy happy! ^_^


10 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Boleh belanja saya main bowling ni.... Bawak sekali ehem2 yer... Hehehehe... :)

ibu_umairah said...

rezeki...rezeki...rezeki...amin

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot:

insyaAllah..
ada rezki kita jumpa bleh main boling lg.

bwk ehem ehem??
alorr takyah la.
hehehhehe!

Wawa_Nadwa said...

ibu_umairah :

alhamdulilah..
=)

Puan Capa said...

leh open table dik.hehe

lea said...

boleh belanja cmtu!

Wawa_Nadwa said...

Puan Capa :

jap jap.
pikir dulu.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

lea :

oh sama dgn pemintaan puan capa.
hahhaha!
yer sayang kam0o nak ape? coki coki ok?? =P

Hotmama said...

Bagus2..bleh blanja

AIMAN said...

bestnya dpt cek.. belanja2.. heh
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998