Tuesday, February 22, 2011

Subway?? 0whh NO !

Banyak kali dah sebenarnya idam makan kat Subway. Tapi bila masuk je dalam tuh, dah pening tak tahu nak order apa. Pastu?? Dengan muka merah kemerah-merahan keluar dari tempat tersebut, terus mencari tempat makan yang lain. Hehehehhe!

Seyes!

Bukan sekali.
Dah banyak kali keluar masuk subway tanpa order apa-apa.
Hui memalukan.
Dah la ramai mamat emcem kat situ. aduhaii!
Heeeee!!Kali ini si budak shawl order juga.
Take away!
Sebab si kakak taktau nak makan ape.
Setelah penat memikirkan apa yang hendak dimakan, akhirnya kentucky juga menjadi pilihan. Oh bosan kann.. Nak buwek camno?? itu sahaja yang buleh diterima tekak buat masa itu. Heee!

Makan seketui ayam je. Kenyang. Yang selebihnya Nyanyah yang abeskan. Pelik. Badan kecik tapi makan kuat. Oh mungkin tangki dia besar ckitt je dari aku kut. Hihihihi!!



9 comments:

Puan Capa said...

nak KFC!!!

Nem0 o0h Nem0 said...

klo aku kn msk kedai yg aku tk pernh pergi tp teringin sgt nk mkn.aku buat selumber je tnya.apa yg sedap.ni first time mkn,so leh tlg suggestkn..hehe

Wawa_Nadwa said...

Puan Capa :

ok.
nah!
=P

Wawa_Nadwa said...

Nem0 o0h Nem0 :

tu la tp kebanyakkan sume turkey. ok cam tak leh masuk tekak je. hehehe!

kathy jem said...

uwaaa nk mkn subway..dh lama tak mkn..huhu

Cik Wanie Ghani said...

akk nie dah lama teringin nak mkn kat Subway,
tapi x kesampaian lagi,
dok pi Penang,
asyik lupa saja,
hahahaha:)

ChiLaBaey's Spot said...

Wa... Kena try yang crap punya... Oklahuntuk tekak saya... nanti try yer... Dan yang penting kena ikut hari menu tersebut, baru dapat murah sikit harganye... Kalau tak silap saya, hari Rabu kot untuk crap mayo tu... :)

Anonymous said...

sedap oooo wa, akak dah pernah makan subway, nyum nyum...rugi oooooo


syahid83

Nem0 o0h Nem0 said...

babe,anda kena taq untuk contest.

http://comeynemo.blogspot.com/2011/02/contest-muncung-by-wawa-winkie.html

thanks. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998