Wednesday, February 16, 2011

Oh! Shopping dengan lelaki agak cerewet juga yeah..

Oh yea! Ingatkan shopping dengan lelaki lebih cepat dan mudah kut. Biasa la kalau shopping selalunya dikaitkan dengan perempuan kan. Cerewet la, lama lah, hape lah.

Tapi seyesss weyh! Tak bleh pakai dah semua itu. Lelaki dah sama cerewet dengan perempuan. Kekekekekekkeh!
Cerewet ke teliti????? Alahaii kalau TERlebih sangat teliti tu melampau betui lah. Tu kira cerewet sebenarnya. Masa tuh temanlah kawan gi shopping baju. Kawan??!! kawan ehem ehem. Hihihi!

Jadi aku sebagai kawan yang baik hati menemankan beliau membeli baju. Selain itu, aku juga sebagai penasihat. Yang masa sesuai dan yang mana tak sesuai. Ok fine. Aku jenis yang simple sebenarnya. Yang mana berkenan amek. cuba dan terus beli. Senang kan?? Tapi ni tak. Adeh! Sabau je la. Nasib baik sayang. Heeee!!

Masa ni buleh berdiri lagi. Pastu????Ha tgk sampai terduduk ok.. Ni kat cermin depan fitting room tuh. Dia duk dalam dari tadi try baju. Ohh! awat lama sangatt.. =P
Mula-mula buleh tahan lagi. Senyum-senyum. Gelak-gelak. Pastu tak dapat-dapat gak carik baju yang sesuai. oh tinggalkan sahaja dia sorang-sorang. hahaha. Terus keluar carik kerusi. Penat tau. Apa ke lama sangat pilih baju tu?? Heee..Nak tgk tak pakcik tuh?? Taraaa!! ini dia.. Gambar terpaksa di blur kan. Sebab?? Takut kena saman. Hahhahha! Matik la hakuuu. ^_^Gadis yang pantang nampak cermin. Ini la dia. muehehhehe! Lepas je ditinggalkan. Cepat plak pakcik ni beli. He he he!

Nasib la lepas itu pakcik tuh belanja makan. Kalau tak mau mogok sampai balik. Heeeee!!
Macam mana kita ni tak suka menunggu lama. Begitu juga dengan orang lain kan. Jadi kalau kita nak shopping lebih baik gi sorang-sorang sebab takda orang nak tunggu kita dan kita buleh shopping dengan senang hati. Lallalallaa~~



4 comments:

Cik Wanie said...

nak kata teliti sgt pun ya,
nak kata cerewet sgt pun ya....

mcm "kawan" akk pun sama gak,
kalau bershopping keperluan dia,
mau kematu kaki akk nie menunggu tau,
adoilah,
nasib baiklah lps shopping tue dia banje makan,
kalau tidakkkkkkkkk...

hahahahaha:)

Puan Capa said...

wawa cantik la!

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

teliti dan cerewet sebenarnya kak.
hehhee!
rasanya dia balas dendam kat kita kut kak??
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

Puan Capa :

wawa ke dia kak??
hehhee
maceh kak..
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998