Friday, February 25, 2011

Nurhana Qalesya, anak LYNDA !

Nurhana Qalesya.
Baru tau ye nama penuh baby Kak Lynda nih.
Itu pun dari belog Kak Ceera. Heee!

Sebenarnya pergi melawat anak Kak Lyn ni dah 2 minggu dah kut. Baru nak update belog sebab kena minta kebenaran Kak Lynda ye untuk publish gambar dalam ni.

Masa ni baru sampai terus Kak Lyn kasi baby dia kat aku. Adeh! Tak ready lagi nak pegang. Takut pun ada lagi-lagi baby yang baru lahir kann.. hee!Biasa la kalau perempuan dah jumpa ada saja benda nak diborakkan. Bagus gak ramai kawan yang dah beranak pinak ni. Banyak info yang kita buleh dapat. Kadang tu pengalaman bersalin mereka itu ngeri gak dibuatnya. Jadiiiiii tunggu sahaja la masa kita nanti yerr.. Hihi!
Qalesya, rasanya ikut muka Kak Lyn kuttt.. Pipi b0latttt! Rasa nak geget je pipi tuh.
Oh bau baby sangat harum kan. Masham pun shedappp! heee..Tidur sesajorrrr si Qalesya ni nak amek gambo dia kemain shusahhh.. =)Sampai terpaksa kejutkan. Hehehhe. "Qalesya sayang.. bangun la.. nak amek gamboo nii.." hiks!
Pastu tidur semula dengan lena nya. Heeeeee! Chumel sgt!~Si Ibu & Anak.

Kak Lyn adalah sahabat baik kepada Ceeramo0n. Dulu agak aktif juga berbelog ni tapi sekarang nan adoo.. Hehehhhe!
Sebelum pulang HARUS bergambar bersama ibu yang masih berpantang. =)Ok last picture dari kami yang pipi bulat. Sekian terima kasih.

Yang Benar,
Wawa Nadwa.


Hehehhehehehhehe!

12 comments:

Cik Wanie Ghani said...

alololololo,
tomey2 nya anak si Linda nie,
akk je yg x berkesempatan nak pi melawat,
hurm

Puan Capa said...

comel sgt!!!

tak lama lagi orang tu la..hehe

Dinda Iva said...

u bila nak tawen wawa..??hehehe

atty's said...

Tahniah untuk lyn..
sebijik baby tu ikut muka lyn..
geram tgk baby ..gebus.lagi2 tang pipi

lily lotus said...

cepatlah kawen sis. nak tgk anak u pulak :D

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie Ghani :

takpe.
ada rezki nnti bleh tgk anak dia..
=)

Wawa_Nadwa said...

Puan Capa :

amin.
harap2 la kak.
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

Dinda Iva :

bile?? akan diumumkan kemudian. hehehhe!!

Wawa_Nadwa said...

atty's :

tu la. sebijik muka si lyn kty.
pipi tu rs nk picit je.
comey sgt!

Wawa_Nadwa said...

lily lotus :

hee..
akk doa2 kan utk wawa yer..
heeee!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

sgt2 comel bebi tu...!*peluk cium skit! hehe

Nem0 o0h Nem0 said...

comelnyerrr anak linda..alaa tgk gmbr ko ni,rindu lak aku kat linda tu..ermmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998