Monday, February 14, 2011

Masjid Jamed - Jalan TAR - SOGO

Nah!
Tengok muka aku yg bulat nih!
muehehehhe!

M0rning morning m0rning!!


Entry yang dah berkurun baru nak publish. Ini disebabkan simptom malas tahap kronik yang melanda budak bulat ini. Heee!!

Minggu yang aku cuti CNY yang lama tempoh hari, kami anak beranak plan untuk ke Jalan TAR lagi. Oh sejak akhir-akhir ini rajin nooo ke sana. Sebelum ni gi shopping karpet. Kali ni carik apa yer?? Ntah taktau.. lalalallaa!
Tujuan utama kami nak gi Mydin cari surah Yassin. Kalau kat sana beli banyak lebih murahkan. Pastu tipu la kalau beli itu je. Ceh! Sah sah TERbeli lain punya. hahahhaa.

Alang-alang menyeluk pekasam.. Singgah la SOGO utk cuci mata. Percaya tak hanya cuci mata?? huii kalau dah lambang SALE tu merata-rata takkan tgk je cik kak oii.. Ni la masa nak beli. Tapi rasanya kat SOGO tu memang sale je memanjang. Heee!!
Walaupun shopping itu adalah minat orang perempuan tapi penat tetap penat weyh. Dari Masjid Jamek ko jalannn sampai la kat SOGO nih. Memang melecet la kaki tuh. Aku dengan selambar jalan berkaki ayam. Oh nekmatnya!

Yang Mama kemain hebat dia jalan. Sakit lutut Mama tu pun bleh hilang dengan tiba-tiba. Hehehhe! Tu gambo atas sekali tu sebenarnya aku duk kat tembok tunggu mama shopping. Aku?? Tak kuasa la haih nak jalan. Penat akak ! ~

Gambar di bawah ini pula penat menunggu mama shopping kat SOGO. Heee!!
Kejap kejap call mama.. "Mama, dah ke maa??" Tak sampai bape minit "Ma, dah bayar ke ma..?? Dah jumpa ke ma?" Pastuuu "Ma lambat kiteorang balik dulu lah..."Kekekkeke. Ok yg last tu tipuu k. Nampak noo kejam giler. Hehehhe!
Sementara menunggu mama jumpa barang yang di mahukan. Marilah kita beramai-ramai bergambar bagi mengisi masa lapang. Kalau tak karang ashik call mama je, baik kita posing lagi beshhhhh.. hiks!Cakk!
Manisnya senyuman kam0oo.. =)Gaya cium dinding. Oh! buang terbiat sungguh.. =PGadis yang sangat pemalu. Heyy! jangan hipokrit ok.. Pemalu la sgt. Hahahha!
Nak balik sempat tengok jam handbag. Hehhe! Nak beli ke tak nak beli ke tak?? Akhirnya tak beli. Hahaha. Baik jangan beli sebab banyak lagi nak guna duit oiii..Nasib la daku dapat berpikir dengan panjang dan waras.. he he he he!
Budak yang keje halfday terus join kami shopping.

Rasanya cukup-cukup la tu shopping buat masa ini. Sudah masanya menambung sebab aku nak gi china, yang tuh nanti aku cerita lain ekk.. Soooooooooooooooo kena kumpul duit weyhhhhhhhhh! Aiyoyoooo!

3 comments:

Puan Capa said...

adik beradik laki mesti tak join kan?nnt takda nikamt bershopping bagai.haha

Wawa_Nadwa said...

Puan Capa :

adik2 laki mesti la tak ikut kak.
memang dh tau perangai ktorng ni shopping lama sgt.
=P

Anonymous said...

buy valium online sweet valium high lyrics az - valium drug family

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998