Wednesday, February 9, 2011

Kaki ku ketot metot !

Cuba tgk betui-betuii!!
Jangan tengok muka, tengok tang kaki..
Tertiba cam pelik asal kaki aku cam ketot je ni. Padahal aku kan tinggi bagai model. Wekk wekk! sendiri yang muntah. hahahah!

ellow! Aku nampak tinggi pun jika pakai high heel aje. Kalau pakai selipar jepun tuh hanya 158cm sajor, nampak dari jauh eyh comel nya dia jalan. Mesti orang akan tanya "Adik tingkatan berapa?" muehehehhe!

Cakkk !!

Nampak macam kurang sopan je gambo ini, cam luas tol ko kangkang kaki tuh. Padahal sebelah kaki adalah tidak sebegitu. lalalallal!~~



6 comments:

Puan Capa said...

betul ke tu

Hezesuze said...

ko gayahlah camne pun wawa tetap cantik huhu

ChiLaBaey's Spot said...

Ni rock kapak ni... Hehehehehe... :)

Wawa_Nadwa said...

Puan Capa :

pecaya ke??
=P

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze :

maceh.
aih malu aii..

haha!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

rock??
tak sesuai la.
pop rock ok.
hehhehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998