Wednesday, February 23, 2011

CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS

Walaweyhh!
Kena tag oleh Nemo untuk contest muncung nih.
SYARAT2 ;
1. Mestilah menjadi follower blog WawaWinkie nieh
2. Buat satu entry khas dengan tajuk "CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS" dan linkkan terus dekat post nieh
3. Letakkan banner di atas nun kat entry tersebut dan di sidebar
4. Letakkan 1 keping gambar SAHAJA yang menunjukkan muncung korang yang cun habis (MESTILAH GAMBAR SENDIRI KALAU LETAK GAMBAR ORANG LAIN AUTOMATIK PENYERTAAN TERBATAL).
5. tag 5 rakan follower korang (pastikan diorang tahu)

Ok. Anda adalah dengan segala hormatnya telah di TAG.
Kathy Jem
Nazirah Ashar
Cik Wanie
Fiezzamy
Heze Suze

Tarikh tutup adalah pada 28 FEBRUARI 2011.

Kalau nak tau lebih detail j0m terjah belog WawaWinkie. Sekarang!!!
.
.
.
.
.
.

Gambar ini la aku letak janji adoo.
Kang terlebey muncung susah plak.
hehehhe!


Sekian.

7 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaha....
ko suke tau tag akak...takpe2
bleh menambahkan entry..

balik kang nk snap gambar muncungg..
esok baru buat k..hehe

thanks tau sbb ingat kat akak..hahaa

lea said...

muncungnyaaa....
gud luck!

Cik Wanie Ghani said...

ala,
akk x der gambaq muncung lah syg oiii,
mcm mana nie,
huk huk huk

nanti akk try ok

Puan Capa said...

muncung seksi tu

Nem0 o0h Nem0 said...

comelnyer..hehe babe,ko ngn adik ko dah cam twin dah aku tgk..heee

kathy jem said...

hehe..sy sudah join wawa.. =D

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

ala!!! da tlepas!!! bz stdy 4 test la kak..adoina..thanx 4 da taG!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998