Friday, January 7, 2011

Selamat pengantin Baru Kak Anna!!

Selain kenduri kahwin Nadia, ada juga jemputan kenduri kahwin dari kawan mama. Masa ni pun dah kul 3 kut. Tetamu pun dah tak ramai, nak makan dah tentu kenyang jadi tunjuk muka sahaja pada pengantin ye. Sebagai bukti dah sampai.. Hehhehe!!
Selamat Pengantin Baru buat Kak Anna dan suami!
Kawan sekerja mama. Kenal pun sebab dulu kan masa muda-muda kerja partime kat tempat kerja mama. Jadiii semua kawan mama ku kenal.. =)
Harus ye bergambo bersama pengantin sebagai kenangan. Selain itu amek berkatt bak kata orang tua-tua. hehe!
Napa lah tangan Kak Anna tu harus pegang aku. hahahha!


Ai nak komen sikit la pasal make up kak anna ni. Ya Rabbiiii berkepukk ok, tang hidung tu nampak sangat. Rasanya kak anna ni make up sendiri lagi cantik, tapi yela takkan nak kawen make up sendiri kan. huh!

Ingatkan ai saja yg cakap begitu, katanya family dia semua bagitau benda yang sama jugak. Oleh itu harus berhati-hati memilih mak andam. =P
Mula ingat nak balik, tengok kek nampak sedap je sanggup tunggu semata-mata nak rasa. hik hik hik!Lepas bergambo dalam rumah, kita ke luar rumah plak. Sebelum pulang saksikan pengantin potong kek.. Nyum nyum sedappp kek itu!

Ok dengan cuaca yang panas terik harus segera pulang. Sampai-sampai je rumah dengan mama, nyanyah n aku semua sakit kepala. Oh migrain!


2 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Selamat Pengantin Baru..

Agaknye mak andam tu baru belajar kott..tak pon nk cepat..huhuhu

Puan Capa said...

akak nampak kek!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998