Friday, January 21, 2011

Posing ayu dalam LRT.. huiyohh!

Thanks to Mama for dis picture!

Kerja anak beranak dalam LRT yer. Hehhee! Disebabkan offday mama adalah hari isnin, jadi aku sangat kerap mengambil cuti hari isnin yerrr. Bila tgk record cuti aku isnin sesajorr. Nak nyoping ngan mama nak tak nak memang kena la apply cuti, yela kita cuti sabtu ahad kan..

Yang best nya shopping isnin sebab tak ramai orang. Cuba try tengok shopping weekend, sesakk ok. Bleh berlaga-laga muntutt kooo.. Kang apa yang nak beli semua tak jumpa dan balik dengan tangan kosong aje. Oh nooo!
Lebih mudah dan cepat kalau kita naik pengangkutan awam weekday, satu gerabak tuh ko leh conquer yerr! Macam bapak sedara ai yang punya.. =)

Oh kami mahu ke jln TAR. Kalau dah ke sana paham-paham je la carik ape kan, sana kan murah-murah jadi sangat berbaloii shopping sana. Jimatt.. Hehehhehe!
Masa ni buleh cenyum lagi sebab excited nak nyopping. Dah balik muke cam hape ntah, penat hokey penat. Nak amek gambo pun seram je muka neh. ahhahaha!

Kaki ni melecet toksah cakap la, dengan pkai kasut gitu. Rasa nak buka jalan berkaki ayam sahaja. Hiks! Tapi tabik aar dengan mama masih larat berjalan. Huiii..

Masa tu kan kan kan ai terserempak dengan blogger tau. Huiii cantek dan sgt stylishh h0key. Dengan shawl diaaaa, seluar ketat macam amy search diaaa, pehtu dengan boot. Tengah shopping shawl, sekarang pun baca blog dia tengah berjinak dengan bussiness shawl. Patut la belii banyakk..

Ish kalau haku lahh. Segan la haiii nak pakaii gitu. ai kan pemalu tahap gabann. Pastu ai tak fashionable bak kata adik aii.. hutak mung.. hehe!

Beli ape?? tu next entry kalau rajin.. =P



4 comments:

Puan Capa said...

siapa blogger tu?

lily lotus said...

duta LRT. sekian :D

Wawa_Nadwa said...

puan capa :

biarlah rahsia..
hahhah!

klu nk bgtau baik wawa buh nama dia siap2 kt entry tuh. apa daa!

Wawa_Nadwa said...

lili lotus :

oh lantik sendiri ke tuh??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998