Tuesday, January 18, 2011

Perfume BoSS - Femme

Seyes!
Dah lama carik perfume ni yg jual online kat fesbuk n blog.
Mungkin harga tuh murah ckit kan.
Susah ok nak jumpa perfume nih.
Kalau beli kat luor harga dalam RM200 gak lah.
Bau dia. Perghh! Terus terpikat.
hihihi!


walaupon apa pun terjadi saya akan dapatkan dipasaran juga. tak kira! Bila cek nuffnang nak dapat nih.. hiks!


6 comments:

Puan Capa said...

waaaa!!!!dah leh cash out ek nuffnang

atty's said...

botol dia pun cantik .

A D I A said...

bunyi macam flowery fragrance tak pernah bau. jarang beli perfume selalu org kasi je. wahh macam selalu je.

mEiZ SHA said...

hehehhe..shaye pon suke..da ada 3 botol da dulu pakai..:)

adenium said...

bau femme memang bes... i'm hogo boss fan.. :D

Perfume-Malaysia said...

boss femme ni mmg sodap bau nyer..
for 100ml edp skang har kat jusco RM269 tak silap..

burberry the day try bau..meletop jugak bau dia tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998