Thursday, January 13, 2011

Macam piramid dorang cakapppp!!

Ok semalam aku cuba beranikan diri pakai gaya gini pergi ke office atas desakan si nyanyah adik perempuan aku. Disebabkan semalam ku pakai seluar n kemeja je, memudahkan aku kemas bilik fail nanti, jadi nyanyah mengsyorkan pakai shawl sahaja agar nampak lebih remaja. coiii! Remaja la sgt.. heheh!

Ok ok cuba la pakai gini, tapi siap bawak tudung ikin spare ok bubuh dalam kereta takut kang tak confident plak kan. Hehehheh!Pandangan orang terhadap aku ni agak macam pelikk je tengok aku gaya gini. Hahhahha! Ada komen yang positif dan ada juga yang negatif. Paling tak tahan taktau napa ada kata macam PIRAMID. Tak paham apa yang cuba disampaikan, rasanya seperti gambo dibawah ni kuttt.. hehehe!
Balik rumah je terus marah nyanyah. Hahhahha!

"ko kena paham kak, orang tua yg tegur ko tuh dorang mane tau berfesyen.."
muehehehhee. ok la tuh, kira sedaplah sikit hati ni dengoo dia kata gitu. Tu adik perempuan aku kata kadang gaya aku ke office macam orang tua. Kena paham gak ramai veteran kt office ni haaa.. Kan lebih manis dan ayu mengenakan baju kurung dan baju kebaya. hiks!

Tertiba rasa nak simpan terus shawl ni takmo pkai-pakai dah. keh keh keh!

12 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

fedulik laaa wawa oiii...ada betul gak kata2 adik tu haaa...sbb ramai sangat kawan wawa kt opis tu veteran kan..kang ngan wawa2 skali terikut gaya veteran...

umur masih muda..time ni laa nk bergaya..takkan da veteran baru hegeh2 nak pakai kayak gini kan..dikata dek cucu tak pasal jek...huhu

teruskan gaya baru mu itu..akak sukeeeeeee...hehe..nampak lebih manisss..ikut trend orang kata...janji kite tak dedahkan aurat kan..hehee

Hezesuze said...

weii mana ada cam piramid uols...ok jek tu cantik!! yg penting tutup aurat kan...hehe

Edura Hanum said...

kekadang bila sesuatu baru mmg orang susah nak terima dan orang akan pandang pelik.tapi bila dah biasa nanti xda dah nampak beli.sy pun memula terasa orang pandang pelik bila dress camni kat opiz.walhal kat luar dah berlambak fesyen camnie.last2 skrg dah xkisah orang nak pandang ke apa.tapi yang syookkkk ada akak opis kata kalau nak tahu shawl yang terkini...tengok jek shawl anum yang up to date.hehehehe

Wawa_Nadwa said...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar :

tu la kdng rasa gaya dh mcm ada anak 5 dah.
hahahhaha!

ye betui tuh!
=P

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze :

hahha!
tu la taktau nape mereka kata gitu semalam. siot je tau.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

Edura Hanum :

haaaaa betui betui betuii..
padahal kt luar dh melambak org pkai gini.
mungkin dorng ni tak penah tgk kut kan.
hehhehe!

atty's said...

sapa yg ckp mcm piramid tu .?

cantik je wa pakai

kty lak mmg tak sesuai pakai shawl..skrg try berjinak2 ngn syria..tp pun rasa cam tak sesuai je .

Wawa_Nadwa said...

atty's :

dh tentu org veteran kt opos ni kty.
mula pkai mmg kita rasa tak sesuai dh lama-lama nnti ok tuh.

=)

Puan Capa said...

comel je akak tgk

nadila azhar said...

kak wawa pedulikan kate2 yg negative tue...yg penting kite selesa...biase lar tue xleh nk cube laen dr yg laen..laju jer nguTuk..nti adiahkn kat diorg sowrg satu...suH diorg try...ase muda skit..:)

Uchi kay-f @hmad said...

dah tak saperti wawa.....erkk !!

Attoae said...

chantek pew u pakai lagu tuh, nampak up to date. hehek. nk cuba laa fesyen g2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998