Monday, January 10, 2011

FB nak tutup bulan MAC ni?? Betui kah??

Oh harini dalam fesbuk kecoh pasal fb nak tutup bagai. betuii ke??

Haihhhh!

Tak bleh nak wat part time sebagai pekebun dah.
hik hik hik!!

8 comments:

Puan Capa said...

haih...dok berkebun lagi ka?hehe

cerita-gadis-ini said...

http://www.blogtechnical.com/286/facebook-shut-down-hoax-spreads-like-fire.bt

EpoLღKunang2 said...

Boleh mula lalang belakang rumahlah lepas ni. ^^

Hezesuze said...

tarak betul uols...propa jek tu hehe

Wawa_Nadwa said...

Puan Capa :

oh mesti.
mengisi masa lapang.
dpt la income sikit2
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

cerita-gadis-ini :

thanks!

Wawa_Nadwa said...

EpoLღKunang2 :

mana ada lalang blkang rumah.
sbb rumah sy atas langit.
=P

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze :

aáh lah!
hahhaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998